Vinterns roller & möjligheter

Vinterns roller & möjligheter

Här kan du ta del av vinterns roller och möjligheter på Idre Fjäll. 

För alla roller är det självklart viktigt att du brinner för att skapa upplevelser för våra gäster. Vi ser såklart till att du får den introduktion du behöver för att känna dig trygg när det är dags att börja jobba. 

 

SKIDLÄRARE & AKTIVITETSLEDARE

I rollen som skidlärare och aktivitetsledare söker vi dig som brinner för skidåkning och mötet med våra gäster. Genom ditt engagemang och professionella sätt kan du skapa minnesvärda upplevelser som får gästen att vilja besöka Idre Fjäll varje gång. I rollen ingår det att planera, strukturera och hålla i lektioner och aktiviteter, för både vuxna och barn. Du är en servicemänniska med ett leende på läpparna som förstår vikten av att alltid göra det lilla extra för våra gäster och kollegor. Meriterande: Skidlärarutbildning

 

AKTIVITETSCENTER

Denna roll innebär att du informerar våra gäster om utbudet på fjället, sälja aktiviteter, liftkort, enklare mat, fika och glass, boka bowling, bad- och gyméntre och hyra ut aktivitetscentrets sporthall. Du kan även vistas ute i backen och på andra platser på fjället tillsammans med världens bästa ren, Aske! Samt att leda olika typer av barnaktiviteter. Du älskar mötet med gästen och gör det lilla extra för att ge bästa möjliga service.


FÄBOD

I Fäboden erbjuder vi de godaste våfflorna. I denna roll gräddar och serverar vi våfflor. Vi håller även rent och mysigt i vårt fäbodcafé genom att plocka i ordning och diska. Vi söker dig som har kassavana, är noggrann och gillar att jobba i högt tempo. Du älskar mötet med gästen och gör det lilla extra för att ge bästa möjliga service.

 

VÄRD SKIDUTHYRNINGEN

Att arbeta i skiduthyrningen innebär fartfyllda dagar i högt tempo där vi hjälper gästen till den bästa möjliga upplevelsen på vår skidutrustning. Vi jobbar i huvudsak med uthyrning av alpin- och längdutrustning men även utkörning av förbokad utrustning och diverse skidverkstadsarbete förekommer. I rollen söker vi dig som är stresstålig, har god kassavana och ett extra gott öga för service. Du är snabb och effektiv i ditt arbete och ger det lilla extra för att levererar service i världsklass. Har du dessutom tidigare erfarenheter av skiduthyrning är det ett stort plus.


MOUNTAIN SPORTS – IDRE FJÄLLS SPORTBUTIK

Att arbeta i sportaffären på en av Sveriges största fjällanläggningar, innebär dagar fyllda med olika sysslor och gästmöten. I din roll som butikssäljare gillar du att arbeta i ett högt tempo, och där du aktivt hjälper våra gäster att hitta rätt produkter. Tjänsten innebär även uppackning av varor, kassaförsäljning och hålla ordning i butik och på lager. Vi samarbetar i gruppen, och hjälper varandra med de kunskaper vi har, för att gästen skall få bästa tänkbara hjälp. Att du är intresserad av sport i allmänhet, vintersport, kläder och människor i synnerhet ser vi som ett plus.


LIFTVÄRD

I rollen som liftvärd dig som brinner för service och tycker om att möta och ta hand om våra gäster vid Idre Fjälls liftar. Genom ditt engagemang och professionella bemötande skapar du en minnesvärd upplevelse till våra gäster varje dag. I rollen bemannar du våra liftar vilket innebär variaton och omväxlande arbetsuppgifter. Du älskar mötet med gästen och bjuder gärna lite extra på dig själv för att överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och tycker om arbete utomhus i alla typer av väder. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på nya och utmanade situationer i ditt arbete som liftvärd på Idre Fjäll.

 

RECEPTION

Att arbeta i receptionen innebär att du arbetar med in- och utcheckning, hjälper gäster med deras frågor till boka in aktiviteter och resor till oss vid ett senare tillfälle. Du träffar främst våra gäster över disk men tar även inkommande samtal och ringer upp gäster som vill boka sin semesterupplevelse hos oss. Det innebär allt från boende till aktiviteter. Vi söker dig som brinner för service och som gillar varierade arbetsuppgifter

 

SÄLJSUPPORT

I Säljsupport arbetar du med att hjälpa våra gäster med såväl bokningar av boende och aktiviteter. Det sker främst via inkommande samtal men även via mail. I denna roll arbetar du ibland även med att ringa upp våra gäster med tips och idéer på upplevelser och aktiviteter för dem att ta del utav. I denna roll söker vi dig med stor servicekänsla, du är gärna van vid att arbeta i ett försäljningssystem.


PERNILLA WIBERG HOTEL

Att arbeta på Pernilla Wiberg Hotel innebär att du arbetar med allt mellan in- och utcheckning, hjälpa gäster med deras frågor, boka in aktiviteter, ta inkommande bokningssamtal. Du blandar en drink, häller upp en öl, tar en sväng i disken och städar ett rum. Kanske inte allt på en och samma dag – men det kan hända! Vi söker dig som brinner för att skapa fantastiska gästmöten och som gillar varierade arbetsuppgifter - helt enkelt en riktig stjärna!


STUGSERVICE

Rollen på stugservice innebär att du ser till att anläggningen och vårt boende är rent, helt och fräscht. Du arbetar såväl inomhus som utomhus. Som person är du positiv, strukturerad och utåtriktad. Du är flexibel och trivs med att arbetsuppgifterna skiftar, såväl under dagen som under säsongen. 


Tillbaka till Idre Fjälls karriärsida
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor