facebook tracking

ROLLER & MÖJLIGHETER


Nu är det snart dags för fjällvärldens roligaste vintersäsong!

Som medarbeatre på Idre Fjäll är du helt avgörande för att vi varje dag ska kunna uppfyla våra tusentals gästers högt ställda förväntningar. Innan vi startar rekryteringen för att hitta nya stjärnor vill vi såklart veta vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Nedan beskriver vi kortfattat vilka olika typer av roller som finns på Idre Fjäll i vinter och vad som krävs för att passa in i rollen. För att tjänster är det självklart viktigt att du brinner för att skapa upplevelser för våra gäster. Vi ser självklart till att du får den introduktion du behöver för att känna dig trygg när det är dags att möta våra gäster. Nedan ser du även ungefärlig arbetstid för varje roll. Antalet platser för varje roll varierar.


SKIDLÄRARE/AKTIVITETSLEDARE

I rollen som skidlärare och aktivitetsledare söker vi dig som brinner för skidåkning och mötet med våra gäster. I rollen ingår det att planera, strukturera och hålla i lektioner och aktiviteter, för både vuxna och barn. Du är en servicemänniska med ett leende på läpparna som förstår vikten av att alltid göra det lilla extra för våra gäster och kollegor. Meriterande med Skidlärarutbildning. Du ska ha fyllt 18 år. Arbetstid mellan ca 9:00 - 16:30, kvällsaktiviteter vissa dagar. Arbete under helg förekommer.


AKTIVITETSCENTER/AKTIVITETSLEDARE

I denna roll informerar du våra gäster om utbudet på fjället. Du säljer aktiviteter, enklare mat, fika och glass, bokar bowling, säljer bad- och gymentréer och hyr ut vår sporthall. Vi söker dig som har kassavana, är noggrann och gillar att jobba i högt tempo. Du älskar att göra det lilla extra för att ge bästa möjliga service. Du behöver vara 18 år. Varierande arbetstider mellan kl. 9:00 - 22:00. Helgarbete förekommer.


VÄRD SKIDUTHYRNINGEN

 Att arbeta i skiduthyrningen innebär fartfyllda dagar i högt tempo där vi hjälper gästen till den bästa möjliga upplevelsen med vår skidutrustning. I denna roll arbetar du i huvudsak med uthyrning av längd- och alpinutrustning men även utkörning av förbokad utrustning. Skidverkstadsarbete förekommer. I denna roll ska du gilla högt tempo och ha ett gott öga för service. Du är snabb och effektiv i ditt arbete. har du erfarenheter av skiduthyrning och kassaarbete är det meriterande. Du ska ha fyllt 18 år. Arbetstiderna varierar mellan kl. 8:00 - 20:00. Helgarbete förekommer.


MOUNTAIN SPORTS - SPORTBUTIK

I rollen som säljare i vår sportbutik arbetar du aktivt med att hjälpa våra gäster att hitta rätt produkter. Du trivs du i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Rollen innebär även uppackning av varor, kassaförsäljning och att hålla ordning i butik och på lager. att du är intresserad av sport i allmänhet, vintersport, kläder och människor i synnerhet ser vi som ett stort plus. Meriterande om du har kassavana. du ska ha fyllt 18 år. Varierande arbetstiden mellan kl. 8:00 - 19:30. Helgjobb förekommer.


LIFTVÄRD

I rollen som liftvärd möter du våra gäster vid fjällets liftar. Du trivs med mötet med gäst, bjuder gärna lite extra på dig själv för att överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt, ta egna initiativ och tycker om arbete utomhus i alla typer av väder. Ingen dag är den andra lik. Du ska ha fyllt 18 år. Varierande arbetstid mellan kl. 8:00 - 17:00. Helgjobb förekommer.


TELEFONIST/FÖRSÄLJNINGSAVDELNINGEN

Rollen som telefonist innebär att du tar emot inkommande samtal och att du ringer upp gäster som vill boka sin semesterupplevelse hos oss. Du hanterar allt från boende till aktiviteter. Du förekommer också arbetspass i vår huvudreception som receptionist, där du hjälper våra gäster med alla möjliga frågor. Vi söker dig som brinner för service och som gillar varierande arbetsuppgifter. Du ska ha fyllt 18 år. Varierande arbetstider mellan kl. 8:00 - 16:30.


RECEPTIONIST HUVUDRECEPTIONEN

Att arbeta i huvudreceptionen innebär att du tar emot ankommande och avresande gäster. Arbetsuppgifterna innebär allt ifrån in- och utcheckning, hjälpa gäster med deras frågor till att boka in aktiviteter och resor till oss vid senare tillfällen. Du tar även inkommande samtal och ringer upp gäster som vill boka sin semesterupplevelse hos oss. Det innebär allt från boende till aktiviteter. Vi söker dig som brinner för service och varierande arbetsuppgifter. Du ska ha fyllt 18 år. Varierande arbetstider mellan kl. 7:30 - 21:30.


PERNILLA WIBERG HOTEL

I rollen som medarbetare på Pernilla Wiberg Hotel jobbar du med allt mellan in- och utcheckning, hjälper gäster med deras frågor, bokar in aktiviteter och tar inkommande bokningssamtal. Du blandar en drink, häller upp en öl, tar en sväng i disken och städar ett rum. kanske inte allt på en och samma dag - men det kan hända! Vi söker dig som brinner för att skapa fantastiska gästmöten och som gillar varierande arbetsuppgifter - helt enkelt en rikt stjärna!

Hos oss kan du jobba med fokus på


  • Restaurang

  • Reception

  • SPA-behandlingar

  • Kök

  • Städ

Du ska ha fyllt 18 år. Arbetstiderna varierar mellan kl. 7:00 - 22:30. Meriterande är erfarenhet/utbildning från hotell, bar, café, restaurang, SPA, städ och kök.Tillbaka till Idre Fjälls karriärsida
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor